Horecatafel geplaatst bij De Knip, Oudkarspel.

Eindelijk, de terrassen zijn weer open! Net als al onze collega’s in de horeca verwelkomen wij deze eerste stap in het verruimen van de corona maatregelen. Om ons ruime terras up to date te krijgen hebben wij gekozen voor twee twaalf persoons “Zittenblijvers” van JoarTable. Deze sympathieke producent van deze unieke buitentafels heeft met ons meegedacht over de kleurstelling, houtsoort en exacte locatie op ons ruime terras. Alles met doel onze gasten een comfortabele plek te bieden waar zij met hun vrienden, familie, collega’s, teamgenoten etc. kunnen ervaren wat Café de Knip te bieden heeft.
Wij zijn ervan overtuigd dat deze tafels de naam “Zittenblijver” eer aan zullen doen.
Een groot compliment voor het team van JoarTable voor het ontwerp, advies en vakkundige levering van de comfortabele tafels!
Jeroen en Gudy Zegers / Café de Knip